Diumenge 28 d'abril de 2024
|
14:46 H
Representants de la FAE en un moment de la Nit de l'Esquí
Representants de la FAE en un moment de la Nit de l'Esquí (Foto: )
El director general de la candidatura andorrana pels Campionats del Món d'esquí alpí Andorra 2029, David Hidalgo, dirigint-se als presents
 
El director general de la candidatura andorrana pels Campionats del Món d'esquí alpí Andorra 2029, David Hidalgo, dirigint-se als presents   (Foto: )
La ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, junt amb David Hidalgo
La ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, junt amb David Hidalgo (Foto: )
Un instant de la 10a edició de la Nit de l'Esquí
Un instant de la 10a edició de la Nit de l'Esquí (Foto: )
Empresa

‘Andorra, caràcter únic, empremta de tots’

Canillo.- Unes 300 persones, aproximadament, s’han reunit, un any més, a Soldeu en la que ha estat la ‘10a Nit de l’esquí’ que cada any organitza la Federació Andorrana d’Esquí (FAE). De fet, l’esdeveniment ha servit per mostrar el suport directe dels assistents cap als diferents equips de la FAE, als joves esportistes que formen part del grup Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) i, alhora, reforçar el programa social de la mateixa entitat.

Un dels atractius de la Nit de l’esquí han estat els sorteigs de 15 lots de regals que incloïen equipament i material d’esquí, productes d’alimentació gurmet, peces artístiques, estades de caps de setmana a la Costa Brava i Costa Daurada, però sense dubte, el premi més suculent ha estat un viatge per a dues persones a la Riviera Maya i un viatge en un resort d’Astúries. Regals gentilesa de diferents establiments d’Andorra que, alhora, són col·laboradors de la FAE.

En l’acte han estat presents personalitats de l’àmbit polític, entre elles, la ministra d’Esports, Mònica Bonell, junt amb el secretari d’Estat d’Esports i cònsols i consellers dels diferents comuns. També s’hi han donat cita representants de les entitats bancàries, com ara, Creand i Andbank i directius de Grandvalira Resorts, Caldea i Pyrénées Andorra sense obviar representants del COA, clubs d’esquí d’Andorra i familiars dels corredors de la FAE. Una trobada que també ha servit per donar total suport a la candidatura d’Andorra per acollir els Campionats del Món d’Esquí Alpí 2029.

Notícies relacionades