Diumenge 28 d'abril de 2024
|
16:48 H
L'EmprenDay tindrà lloc el 23 de març.
L'EmprenDay tindrà lloc el 23 de març. (Foto: )
Empresa

La ideació, creació i consolidació d’empreses, a l'EmprenDay

Andorra la Vella.- Carnet Jove Andorra organitza, en col·laboració amb Creand, Hive Five, Andorra Recerca Innovació, Andorra Business i la Cambra de Comerç, la tercera edició de l’EmprenDay, el programa d’emprenedoria que dona suport a les persones joves que volen crear el seu propi negoci o ja s’han iniciat en l’emprenedoria. La cita serà el 23 de març.

L’esdeveniment d’aquest any oferirà una programació de conferències centrades en la ideació, creació i consolidació d’empreses amb sessions especials sobre habilitats de negociació, tendències emergents del màrqueting digital i la integració de la intel·ligència artificial en els negocis. A més, durant l’esdeveniment les persones assistents podran aprofitar per fer 'networking' i conèixer de primera mà l’experiència d’altres joves emprenedors.

L’esdeveniment és obert a tot el públic, però l’aforament és limitat. Les invitacions es poden adquirir a través del web www.carnetjove.ad/emprenday.

Complementant la jornada central de l’EmprenDay, Carnet Jove Andorra ofereix durant el mes de març tot un seguit de recursos informatius sobre l’emprenedoria a l’app Carnet Jove Andorra i gairebé una vintena d’assessoraments i 'coaching' personalitzats gratuïts per aquelles persones joves que tinguin dubtes o neguits i necessitin l’ajuda de professionals. La reserva d’aquest servei de suport a l’emprenedoria es pot també reservar al web.

Notícies relacionades