Divendres 03 de maig de 2024
|
23:29 H
La portada del llibre 'Yo elijo sentirme bien. Volviendo a lo natural', d'Evangelina Constable.
La portada del llibre 'Yo elijo sentirme bien. Volviendo a lo natural', d'Evangelina Constable. (Foto: ANA)
Speaker's Corner

Un llibre amb experiències personals i exercicis pràctics per viatjar a l'autoconeixement

Andorra la Vella.- Evangelina Constable presenta el llançament de 'Yo elijo sentirme bien. Volviendo a lo natural', un llibre que té com a objectiu convidar als lectors a un viatge per l'autoconeixement i que, segons l'autora, serveix per "trobar una nova mirada de nosaltres mateixos, de les nostres relacions, del nostre lloc al món i dels desafiaments que presenta la vida". La presentació oficial, que s'emmarca en el cicle Speakers'Corner de l'hotel Roc Blanc, tindrà lloc aquest dilluns a partir de les 19.30 hores.

Es tracta d'un treball de lectura fàcil i amena que incorpora un llenguatge directe i actual que fa que el llibre es converteixi en una guia orientadora i "en una invitació constant a la reflexió pràctica i a l'acció sanadora". Així doncs, al llarg del text es relaten diversos processos personals de l'autora en àrees com l'educació física, l'expressió corporal o la salut integral que l'han ajudat a seguir el camí cap a l'autoconeixement, i també s'inclouen un seguit d'exercicis, pràctiques i suggeriments per als lectors.

L'autora ha dedicat diversos anys de la seva vida a explorar les seves experiències vitals de manera profunda i reflexiva. Aquest llibre, per tant, no només ofereix contingut autobiogràfic, sinó que també convida el lector a fer-se preguntes sobre la seva vida. D'aquesta manera, les reflexions de l'autora permeten al públic identificar-se amb les seves experiències mitjançant eines pràctiques per aquells que vulguin aprofundir en l'autoconeixement.

Notícies relacionades