Divendres 26 d'abril de 2024
|
21:43 H
El president de la comissió Marca Andorra i Comunicació de la Confederació Empresarial Andorrana, Pere Augé, i el president de l'entitat, Xavier Altimir.
El president de la comissió Marca Andorra i Comunicació de la Confederació Empresarial Andorrana, Pere Augé, i el president de l'entitat, Xavier Altimir. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

Dues empreses assessoraran la Marca Andorra

Andorra la Vella

Dues empreses especialitzades assessoraran la Marca Andorra. La primera servirà per establir un mecanisme de treball que posi en valor les virtuts de la marca i les posi en el context internacional. La seva feina durarà tres mesos, passats els quals donarà el relleu a una altra empresa més centrada en els àmbits creatiu i d'imatge. La tasca d'aquestes empreses tindrà el suport de la comissió Marca Andorra de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA). Aquesta segona empresa es dedicarà a dissenyar el material de la marca així com els signes identificatius.

La Marca Andorra ja disposa d'una taula publicoprivada amb representants de tots els partits polítics, del Govern, els comuns i de les associacions empresarials Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Empresa Familiar Andorrana (EFA) i Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS). L'objectiu de la Marca Andorra és fer un país fort i atractiu i aconseguir que l'administració sigui més àgil i propera als ciutadans. També s'implica amb la preservació d'actius com l'entorn natural, la qualitat de vida i la seguretat ciutadana.

Així, s'han creat set branques de treball. El funcionament de la Marca Andorra es fa en base a recursos públics i privats i també amb aportacions. Segons el president de la comissió Marca Andorra i comunicació de la CEA, Pere Augé, "és un procés previ a la consolidació d'una nova oferta global, basada en el redefinit model turístic i comercial, en la consolidació de l'esport de neu i muntanya, en el desenvolupament de les noves tecnologies, en la competitivitat fiscal i l'atracció d'inversió empresarial financera, i en una administració àgil i propera als ciutadans".

 

 

Notícies relacionades