Divendres 26 d'abril de 2024
|
09:02 H
Dos clients en una botiga d'electrònica.
Dos clients en una botiga d'electrònica. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

El primer curs bàsic per a professionals del comerç, a punt de tancar les inscripcions

Andorra la Vella

Les vint places ofertes en el primer curs bàsic per a professionals del comerç ja estan a punt de completar-se. El curs serà gratuït i tindrà lloc als locals de la Cambra de Comerç. L’objectiu del curs és capacitar els assistents en habilitats per informar i orientar adequadament els clients. Així mateix, s’ofereixen els coneixements suficients per crear de manera persuasiva i atractiva aparadors i espais de venda. El curs s’estructurarà en tres mòduls: satisfacció i fidelització del client al punt de venda, de l’atenció al client a la venda creuada o substitutiva; l’atenció al client internacional (vocabulari comercial bàsic en llengua anglesa i francesa), i la creativitat en el punt de venda.

L'organització del curs és una iniciativa del Govern i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis en el marc del Pla Estratègic del Turisme de Compres, que va identificar més d’un centenar d’accions a desenvolupar, entre les quals hi ha la necessitat de formar els empleats de comerç per millorar l’atenció al públic en els punts de venda, amb l’objectiu de potenciar el dinamisme del comerç a Andorra.

Aquest curs tindrà una durada de 34 hores distribuïdes en vuit mitges jornades, entre el 28 de maig i el 18 de juny. S’ha volgut oferir el curs de manera gratuïta perquè es tracta d’una prova pilot i per fomentar-ne la participació. Així, el Govern assumeix el cost, que és d’aproximadament 4.000 euros.

Notícies relacionades