Divendres 26 d'abril de 2024
|
08:08 H
La Cambra es mostra satisfeta per la represa de l'activitat.
La Cambra es mostra satisfeta per la represa de l'activitat. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

La Cambra, satisfeta amb la reobertura i a l'expectativa de l'evolució de la crisi sanitària

Andorra la Vella

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis valora de manera positiva la represa de l'activitat que s'ha registrat aquest dilluns. "És un pas molt positiu, evidentment", ha destacat el vicepresident de la Cambra, Jordi Daban, afegint que fins a la data des d'un punt de vista sanitari les coses s'han fet "bé" i que confien que això continuï i que, per tant, es puguin anar incorporant altres sectors en aquesta represa de l'activitat. Daban també assenyala que es constata "el difícil equilibri entre l'economia i la sanitat".

Des de la Cambra es mostren ara a l'expectativa que aquesta obertura es pugui anar estenent a d'altres sectors i, per tant, a poc a poc la situació sanitària permeti anar "desbloquejant" altre tipus d'activitat.

Pel que fa a la posada en marxa del comerç electrònic, el vicepresident de la Cambra ha emfasitzat el fet que moltes empreses s'hagin sumat a la proposta la qual cosa, assenyala, és bo no només per als negocis, ja que d'aquesta manera poden tenir uns ingressos, sinó també per als clients que així poden accedir a tenir molts productes que fins ara no podien obtenir. "És un benefici mutu", ha subratllat.

Notícies relacionades