Carregant...

Detall de notícia

  • Àlex Rins al córner de 42ins que hi ha a Pyrénées. (Foto: ANA)
Per Redacció, 03/08/2021 A LES 12:15

'És un honor i una responsabilitat portar Pyrénées i Andorra al més alt del podi'

Andorra la Vella.- El pilot de Moto GP, Àlex Rins, va presentar ahir dilluns el córner de marxandatge que la seva marca 42ins tindrà al Centre Comercials Pyrénées. Durant la trobada amb la premsa, el pilot va repassar l'actualitat del món de les dues rodes i va parlar de la seva faceta empresarial.

Com va començar la relació amb Pyrénées i Andorra?
Va ser l'any 2017 que vaig aterrar a Andorra, i des del primer moment, Pyrénées em va semblar un lloc increïble. I mica en mica hem anat agafant relació i em sento súper content d'haver pogut arribar a un acord i dur representat Andorra i Pyrénées al casc.

Ara fan un pas més i creen aquest punt de marxandatge.
De moment hem fet un pop up amb marxandatge. Però també els hi he cedit l'equipació complerta amb la que faig les curses, és a dir el casc, l'airbag, la granota, les botes i els guants. Perquè hi ha molta gent que habitualment no pot veure aquestes equipacions de prop i crec que és un bon complement.

Parlins de 42ins.
Des de petit, ja vam començar a desenvolupar el logo. I pel que fa al marxandatge, l'hem creat de la mà de l'empresa de Valentino Rossi VR46. Normalment podem vendre per tot el món i tenim el nostre estant als circuits, però ara sense públic és més complicat. 

Com porta el fet de ser la seva imatge?
És una responsabilitat! Aquest any no ens està anant com voldríem, hem tingut algunes caigudes... però aquesta mateixa setmana ja tornem a la competició i tenim dues curses seguides a Àustria. Estic segur que tornem més forts, he estat entrenant molt i he fet poques vacances i crec que ens anirà molt bé!

Què li ha faltat a la Suzuki per competir millor?
Li han faltat cosetes, tant a la moto com a mi, que crec que havíem de millorar en diversos aspectes. A veure si en aquesta cursa tenim alguna millora. Sé que els nostres enginyers japonesos han pogut treballar molt durant aquestes quatre setmanes sense curses i espero que puguem tenir el 'rider device' que ja ho tenien la resta de motes, i que ens ha de fer córrer més.

Amb aquestes millores, Àustria pot ser un punt d'inflexió?
Així ens ho hem marcat. Veníem de fer un bon cap de setmana a Holanda, fins que em van treure de la cursa i vaig haver de remuntar. Però Àustria és un circuit que ens agrada i penso que podem fer un gran paper.

Quins objectius s'ha marcat fins a final de temporada?
Sens dubte aconseguir el màxim de podis possibles i si pot ser alguna victòria millor. Aquesta temporada hi ha molta igualtat, totes les marques han fet un pas endavant.